Зареждам... Зареждането зависи от Вашата интернет връзка!

Обадете ни се : +359 895 922 422
Количка - 0.00 лв.

Няма продукти в количката.

Ако имате автопарк

видеорегистратори за автопарк

Видеорегистратори за автопарк
Вие извършвате обществен превоз на пътници и товари, имате таксиметрова фирма или просто оперирате с голям автопарк и искате да го оборудвате с видеорегистратори?

Какви са ползите?

Една от основните причини, поради която мениджърите избират да оборудват автопарка си с регистратори е, че могат да спестят много средства. Благодарение на тези малки устройства предимствата, които можете да извлечете са:

  • ясно записани обстоятелства и съпътстващи данни при инцидент;
  • недвусмислена идентификация на причините довели до инцидент;
  • идентификация на виновника в случай на инцидент и последващо напускане на местопроизшествието;

  • повече спокойствие относно Вашите превозни средства;
  • по-ефективна и рационална  употреба на превозните средства;
  • допринасяте за пътната безопасност, утвърждавате своята компания като отговорна и ефективна.
  • автоматичен запис на звук и картина във всяка ситуация;


Видеорегистраторите Vicovation са винаги готови да заснемат с високо качество възникнали ситуации на пътя. Заснетите клипове могат да бъдат неоспоримо доказателство при застрахователни събития, могат да предпазят компанията Ви и вашите служители от нечестни и неоснователни претенции от трети страни или органите на КАТ – пътна полиция.

Всъщност не е нужно да настъпи застрахователно събитие, за да се възползвате от предимството на регистратора.

В ежедневието тези малки устройства могат дори да Ви спестят пари и експлоатационни разходи. Те могат да се използват и за мониторинг на стила на шофиране, маршрутите и условията на експлоатация. С данните събрани от този ефективен мониторинг, Вие можете да обучите шофьорите си към по-рационално и ефективно управление, което при днешните цени на горивата, би могло да бъде допълнителен лост при оптимизирането на разходите в една компания.

Повишената култура на безопасност носи косвени ползи за операторите на автопаркове.

видеорегистратори за автопаркИма няколко индиректни предимства за операторите на автопаркове, които са оборудвани с видеорегистратори.  С тези устройства, Вие изграждате по-добра култура на шофиране сред служителите си, моделирате стила на шофиране в по-дефанзивна посока, а това е инвестиция в съзнание и безопасност. Благодарение на тях, Вашите служители могат да бъдат оправдани ако неволно бъдат въвлечени в пътен инцидент. Така осигурявате защита на компанията си и бранда, който представлявате. Тези малки камери също така, могат да бъдат използвани, за да се уверите, че вашите водачи спазват фирмените стандарти по отношение на правилата за движение по пътищата.

Показвайки отдаденост и корпоративна отговорност към добрите практики на безопасност, Вашата компания дава пример за корпоративна съвест, което я утвърждава по-убедително пред обществото.

С устройствата на AutoCam.bg ще покажете тази отдаденост.

 

 

Мобилна версия: Включена