Зареждам... Зареждането зависи от Вашата интернет връзка!

Обадете ни се : +359 895 922 422
Количка - 0.00 лв.

Няма продукти в количката.

Видеорегистратор Opia1 – нов модел от Vicovation

Видеорегистратор Opia1 e най-новото предложение от тайванския производител Vicovation.

Новата камера е първа в гамата, която използва сензор Sony Starvis™

Най-важните функции в няколко реда:

Sony STARVIS™ BSI CMOS сензор
• Високоскоростен видеозапис във Full HD с 60 fps
• F/1.4 апертура, 145° зрителен ъгъл
• 7 слоя стъклени лещи за ясна и чиста картина
• WiFi 802.11n модул за преглед и прехвърляне на клипове към смартфон
• G-сензор – автоматично „заключва“ видеото срещу изтриване
• Поддържа Micro SDHC/SDXC до 128GB
• Компактно тяло с дискретен дизайн
• Напълно автоматично наблюдение при паркиран автомобил с Vico-Power PLUS

Opia1 – най-новият видеорегистратор в портфолиото на Vicovation идва с вграден Wi-Fi модул и матрица Sony Starvis IMX291. Тайванците бяха сред първите, които започнаха да използват Ambarella A12 в камерите си, а сега избират актуална матрица на Sony – IMX291. Характерното за нея е, че осигурява висока чувствителност при условия с ниска осветеност.

Новият модел не е заместител на Opia2, а е алтернатива за тези, които намират за важно видеорегистраторът им да има Wi-Fi и да заснема по-качествени кадри през тъмната част на денонощието.

Максималната резолюция на видеото е Full HD при 60 кадъра в секунда. Това осигурява по-добро заснемане на бързодвижещи се обекти, а блендата f/1.4 със 7 слоя стъклени лещи прави всеки нощен кадър ясен и светъл.

Стандартът Wi-Fi 802.11n позволява да настройвате камерата си лесно или да преглеждате и копирате заснет материал директно на смартфона си чрез приложението на компанията.

Видеорегистратор Opia1 идва в компактно тяло с размери 72 х 53 мм и има TFT екран с диагонал от 2 инча. В корпуса са намерили място и суперкондензатори, които позволяват на устройството да работи в широк температурен диапазон. Подобнo на флагмана Opia2, новият модел също идва с уникалните функции за предупреждение и подпомагане на водача ADAS (при наличие на GPS приемник). Предвиден е и видеозапис при паркиран автомобил чрез засичане на движение или чрез time-lapse видео. Vicovation разполага със собствен екип от програмисти, които трябва да осигурят софтуерни актуализации през целия жизнен цикъл на устройството.

Очаква се новият модел да бъде на пазара от септември 2017 година.

Видеоклип заснет с Opia1 може да видите по-долу:

 

Напишете коментар

Мобилна версия: Включена