Зареждам... Зареждането зависи от Вашата интернет връзка!

Обадете ни се : +359 895 922 422
Количка - 0.00 лв.

Няма продукти в количката.

Захранващо устройство Vicovation Vico-Power PLUS

Захранващо устройство Vicovation Vico-Power PLUS

122.00 лв.
Наличност: Изчерпан

Добавете допълнителни функции към Вашата Vicovation камера с Vico-Power PLUS!

• Защитава камерата от пренапрежение
• Защитава камерата чрез таймер
• Защитава камерата от прегряване
• Защитава акумулатора от изтощаване
• 2А предпазител
• Дизайн с компактни размери
• Лесно за употреба и настройка
• Ярък LED дисплей
• Съвместим с всякакви видеорегистратори
• 2 години гаранцияКод: 4717535130398. Категория: .
Описание

Описание на продукта

Захранващо устройство Vico-Power PLUS

Уникална концепция

Vico-Power PLUS е устройство за управление на видеорегистратор, което се свързва с електрическата инсталация на автомобила. То може да захранва камерата докато автомобилът е паркиран, като същевременно осигурява защита от изтощаване на акумулатора и няколко вида защити за камерата. Когато Power PLUS засече, че акумулатора се изтощава, автоматично прекъсва захранването на видеорегистратора, за да предотврати критично изтощаване и невъзможност за стартиране на двигателя впоследствие. Устройството е съвместимо с всякакви видеорегистратори.
Устройство Vico-Power PLUS е едно от най-добрите подобни устройства на пазара. Тайната на надеждността му е, че за разлика от други устройства не използва външна батерия като източник на енергия. Потребителят може да настрои захранването на видеорегистратора спрямо предпочитанията си или състоянието на акумулатора чрез няколко интелигентни механизма.

Активна защита на камерата и автомобилния акумулатор

На разположение има таймер с обратно отброяване, след изтичането на който, захранването към камерата спира.

Vico Power-PLUS постоянно следи нивото на заряд в акумулатора и може автоматично да изключи камерата, ако регистрира критично ниско напрежение.
Освен, че съхранява енергията в автомобилния акумулатор, то предпазва камерата от прегряване в летните горещини, като автоматично спира захранването ѝ, ако температурата в купето на колата се повиши. За тази цел, Power-PLUS е оборудван с прецизен температурен сензор.

Ако по някаква причина напрежението в инсталацията достигне опасна стойност, устройството прекъсва захранването към видеорегистратора, за да го предпази от повреда. Освен това е поставен и вграден сменяем предпазител (бушон) за допълнителна защита срещу неправилен монтаж.

Лесно за настройка и употреба

Този „енергиен мениджър“ се настройва чрез 3 бутона – „Меню“, „Потвърди“ и „Назад“. Настройките се изобразяват на ярък LED дисплей, който осигурява ясна видимост и през нощта. Благодарение на страничния превключвател на режимите, Power-PLUS е много удобен за работа в ежедневието. След първоначалната настройка, устройството може буквално да се управлява само чрез превключвателя на режимите.

Подходящо за леки и товарни автомобили

Power-PLUS е предвиден да работи с 12-волтова или 24-волтова инсталация. Това го прави много подходящ за употреба както в леки, така и в товарни автомобили. При първоначалното стартиране сработва алгоритъм, който адаптира устройството към типа инсталация.

100% проектирано и произведено в Тайван.

vico-power-plus-specifikacii1 vico-power-plus-specifikacii2 vico-power-plus-specifikacii3vico-power-plus-specifikacii4vico-power-plus-specifikacii5

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Тегло 1 kg
Размери 13 x 17 x 6 cm
Гаранция

2 години

Отзиви (0)

Ревюта

Все още няма ревюта, искате ли добавите ваше?

Напишете първото ревю “Захранващо устройство Vicovation Vico-Power PLUS”

*

Ръководство за употреба

От тук можете да свалите PDF ръководство за употреба на български език за устройство Vico-Power PLUS.
Свали ръководство

Може би ще харесате…

Мобилна версия: Включена
tbi bank loading
моля изчакайте