Зареждам... Зареждането зависи от Вашата интернет връзка!

Обадете ни се : +359 895 922 422
Количка - 0.00 лв.

Няма продукти в количката.

Видеорегистратор VIOFO A129 Duo Infrared

Видеорегистратор VIOFO A129 Duo Infrared

0.00 лв.329.00 лв.
Наличност: Изчерпан

Малки промени за още по-добра картина

•Двуканален видеозапис с Full HD (1920 x 1080 пиксела 30 к/с)
•Задна камера с 4 инфрачервени светодиода за по-добра нощна картина
•Wi-Fi модул за прехвърляне на файлове и настройка на камерите
•Поддържа буферен паркинг режим
•Sony STARVIS матрица и при двете камери
•Бленда f/1.6 и 7 стъклени лещи в обектива и при двете камери
•Използва суперкондензатори
•Зрителен ъгъл от 140 градуса за предната камера
•Зрителен ъгъл от 160 градуса за задната камера
•Поддържа до 256 GB карта памет


Изчистване
Купи сtbi bank logo
0% на 4 вноски по 0.00 лева
Описание

Описание на продукта

Видеорегистратор VIOFO A129 Duo Infrared

Китайската компания VIOFO представи интересна модификация на успешния си модел видеорегистратор A129 Duo. В новата камера са нанесени малки промени, които допълнително да подобрят иначе отличното представяне познатия модел.

Същото добро представяне, но с лек ъпгрейд

Новата модификация използва за база същите компоненти на добре познатата А129 с доказалата се комбинация процесор Novatek и матрица Sony Starvis. Също както и при основния модел обективите и на двете камери са еднакви, но при задната откриваме 4 инфрачервени светодиода около обектива. Те имат задачата да подобрят още малко снимането на тъмно, както и да осигурят повече видимост в пълен мрак. Другата интересна новост е, че задната камера вече може да се завърта на 180 градуса. Това ѝ позволява монтаж на задното стъкло и завъртане за обзор напред към интериора на автомобила. Това би било особено полезно за таксиметрови шофьори. Моделът е създаден, за да задоволи нуждите на водачите на Uber, както и на тези, които предлагат споделено пътуване. С подобреното представяне на тъмно тази камера би допринесла за сигурността и спокойствието на всеки шофьор.

Не изпуска нищо от погледа си

За да сте сигурни на пътя и двете камери са проектирани да снимат с еднакво качество. И двете камери снимат във Full HD с 30 кадъра в секунда. Зрителният ъгъл на предната е 140 градуса, а на задната е повишен до 160 градуса. WDR режимът вече с подобрен алгоритъм и подобрява нощните кадри чувствително по-добре в сравнение с нормалната А129 Duo. Тази промяна е част от новата версия на софтуера на камерата, която очакваме да се появи и за A129 Duo.

Надеждна за работа

Солидните характеристики на A129 Duo Infrared се допълват от суперкондензаторите вложени в нея. С тяхна помощ камерата е в състояние да работи без проблеми в горещо време и в много ниски температури.

Лесна настройка и прехвърляне на клипове чрез Wi-Fi

Камерата е оборудвана с двубандов Wi-Fi модул (2,4 GHz / 5 GHz), с който лесно можете да я настроите и да свалите видеоклип от нея. За целта е нужно да свалите на смартфона си приложението VIOFO App (налично за iOS и Android) и да го свържете с видеорегистратора. Прехвърлянето на клипове става бързо и лесно!

Подобрен паркинг режим – вече с буферен запис

Може би най-важната новост, която намери място във видеорегистратор VIOFO A129 Duo Infrared е паркинг режима с буферен запис. При този режим камерата не започва да снима когато засече движение, а снима постоянно като съхранява заснетия материал в отделна секция на паметта. Когато засече движение камерата записва 15 секунди преди засеченото движение и 30 секунди след него в основната памет. Така лесно може да се види възникването на събитието и важните моменти след него. Който посмее да удари автомобила ви и да избяга ще бъде записан.

До 256 GB карта с памет

Двата потока от Full HD видео с 30 кадъра в секунда поставят видеорегистратор VIOFO A129 Duo Infrared пред предизвикателство. Толкова информация изисква повишен капацитет на паметта. Поради това камерата поддържа карта с памет до 256 GB.

Видеорегистратор VIOFO A129 Duo Infrared Видеорегистратор VIOFO A129 Duo Infrared Видеорегистратор VIOFO A129 Duo Infrared Видеорегистратор VIOFO A129 Duo Infrared Видеорегистратор VIOFO A129 Duo Infrared Видеорегистратор VIOFO A129 Duo Infrared Видеорегистратор VIOFO A129 Duo Infrared Видеорегистратор VIOFO A129 Duo Infrared Видеорегистратор VIOFO A129 Duo Infrared

Отзиви (0)

Ревюта

Все още няма ревюта, искате ли добавите ваше?

Напишете първото ревю “Видеорегистратор VIOFO A129 Duo Infrared”

*

Изтегли ръководство за употреба

От тук можете да свалите PDF ръководство за употреба на български език за видеорегистратор VIOFO A129 Duo Infrared.
Свали ръководство

Може би ще харесате…

Мобилна версия: Включена
tbi bank loading
моля изчакайте