Зареждам... Зареждането зависи от Вашата интернет връзка!

Обадете ни се : +359 895 922 422
Количка - 0.00 лв.

Няма продукти в количката.

HK3-C Hardware kit захранване за видеорегистратор VIOFO А139

Ново! HK3-C Hardware kit захранване за видеорегистратор VIOFO А139  

HK3-C Hardware kit захранване за видеорегистратор VIOFO А139

29.00 лв.
Наличност: Изчерпан

Създаден специално за VIOFO A139

• Комплект подходящ за най-новите модели камери с USB type C
• 4 степени за настройка на напрежението
• Създаден специално за видеорегистратор VIOFO А139, съвместим и с други модели с този тип USB порт
• Съвместим с 12V и 24V инсталации
• Лесен за монтажКатегория: .
Описание

Описание на продукта

HK3-C Hardware kit захранване за видеорегистратор VIOFO А139

HK3-C Hardware kit захранване за видеорегистратор VIOFO А139 (комплект за хардуерно свързване или захранване за видеорегистратор) представлява надеждно решение от VIOFO за всички, които искат да се възползват от пълния потенциал на своя видеорегистратор и да записват когато автомобилът им е паркиран.

Букса USB type C за най-новите модели видеорегистратори


Този захранващ модул е специално проектиран за VIOFO A139, но може да се свърже и към други видеорегистратори. Най-важната новост е, че устройството е с букса USB тип C (USB Type C). Това му позволява да се свърже към най-новите модели видеорегистратори на пазара. Освен това, то може да засече когато колата ви е на „контакт“ и кога не. Това осигурява на комплекта напълно автоматична смяна на режимите при кормуване и паркиране.

Принцип на работа

HK3-C Hardware kit захранване за видеорегистратор VIOFO А139 се свързва към електрическата инсталация на автомобила и осигурява постоянно захранване на камерата. По този начин тя може да снима дори и при изключен двигател. Постоянното захранване на камерата крие риск от изтощаване на акумулатора на колата. За да се избегне прекомерното изтощаване и евентуално трудно стартиране на мотора, инженерите са предвидили възможност за настройване на „критична“ стойност на напрежението. Когато акумулаторът се изтощи и достигне тази стойност, захранването към камерата ще се прекъсне. Настройката на напрежението за изключване е лесна – чрез специален превключвател всеки път можете да изберете подходящата стойност според ситуацията.

Заключителни детайли

Корпусът на устройството е малък и незабележим. Дължината на кабела е 4 метра. Монтажът не представлява трудност, но все пак е добре да се извърши от обучен и опитен специалист. Чрез това устройство може да се възползвате от пълните възможности за паркинг режим на вашата камера.

Внимание: Този комплект не е съвместим с моделите на VIOFO, които са оборудвани с mini USB порт. Ако не сте сигурен, дали този комплект е подходящ за вашата камера, моля свържете се с нас за консултация.

Съвместимост: VIOFO A139 2CH, VIOFO A139 3CH.

Отзиви (0)

Ревюта

Все още няма ревюта, искате ли добавите ваше?

Напишете първото ревю “HK3-C Hardware kit захранване за видеорегистратор VIOFO А139”

*

Мобилна версия: Включена
tbi bank loading
моля изчакайте