Зареждам... Зареждането зависи от Вашата интернет връзка!

Обадете ни се : +359 895 922 422
Количка - 0.00 лв.

Няма продукти в количката.

Видеорегистратор VIOFO A139

Разпродажба!Ново! Видеорегистратор VIOFO A139  

Видеорегистратор VIOFO A139

379.00 лв. 359.00 лв.
Наличност: Изчерпан

Три камери за повече сигурност – около автомобила и в него!

•Предна камера с 2K 1440p резолюция
•Задна и интериорна камера с 1080p резолюция
•Sony Starvis матрица
•f/1.6 бленда, 7 стъклени лещи
•Гласови уведомления на английски език
•Двубандов Wi-Fi модул 2.4GHz & 5GHz
•G-сензор и засичане на движение
•Поддържа паркинг режим (необходим е допълнителен аксесоар)
•Вграден GPS приемник
•CPL поляризиращ филтър включен в комплекта
•Поддържа външен микрофон (не е включен в комплекта)
•Поддържа MicroSD карта памет клас 10 до 256 GB


Изчистване
Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 13.33 лв.
Код: Няма. Категории: , .
Описание

Описание на продукта

Видеорегистратор VIOFO A139

Видеорегистратор VIOFO A139 е първата камера за кола от VIOFO, която се състои от три отделни камери. Пълният комплект се състои от предна, задна и интериорна камера.

Изцяло нов модел

Видеорегистратор VIOFO A139 е напълно нов модел с актуални компоненти и бе представен през началото на 2021 година. Тази камера се позиционира в популярния сегмент на камерите използвани за превоз на пътници. Тези камери се използват в таксиметрови автомобили, а в западния свят от водачи, които превозват хора чрез Uber, Lyft и други подобни. Камерата използва напълно нов процесор и матрици от моделното семейство Sony STARVIS, като конкретните фотосензори са ни познати от премиум камери на други производители.

Необичайна форма без екран

Както и другите модели на компанията, така и тази камера има клиновиден дизайн, но е по-плоска и по-широка от останалите.
Най-отличителната разлика от останалите модели на VIOFO е, че новата камера няма екран. За да я настроите според нуждите си, трябва да използвате приложение на смартфона си. Липсата на екран е довела до нововъведението при VIOFO – гласови предупреждения. Те биха били полезни, например при грешка в работата на картата с памет. По корпуса на камерата има и 4 светодиода, които имат за цел да покажат дали тече запис в момента, дали работи микрофона, както и дали са свързани GPS приемника и Wi-Fi.

Впечатляващ хардуер

Обективът на предната камера е позициониран в десния край на корпуса и се състои от 7 броя стъклени лещи, а апертурата е f/1.6. Предната камера има зрителен ъгъл от 140 градуса, а задната и интериорната са със 170 градуса ъгъл. Най-важните компоненти – процесорът и матрицата са с доказано качество от Sony. Процесорът е Novatek NT96687, а матриците са: отпред и отзад Sony STARVIS IMX335,а в интериора Sony STARVIS IMX291. Важно е да споменем, че интериорната камера е оборудвана с 6 броя инфрачервени светодиода. Видеото заснето от нея през деня е цветно, а през нощта черно-бяло.
Освен всичко изброено, главната камера е оборудвана и с вече задължителните G-сензор и GPS приемник. Последният е в вграден в държача.

Предната камера записва в 1440p резолюция, като качеството на картината през деня е много добро, а през нощта над средното. Битрейта на файловете е около 27 Mbps. Задната и интериорната камера записват във Full HD резолюция с битрейт на файловете около 17 Mbps.

Добър паркинг режим за охрана на вашата собственост

Този модел се възползва от трите режима на паркинг наблюдение, които VIOFO използва и при другите си модели. В менюто ще откриете възможности за:

  • 1. Паркинг режим с буфер (Когато се засече движещ се обект, видео се записва за 15 секунди преди събитието и до 30 секунди след събитието.);
  • 2.Time-lapse запис с 1, 2, 3, 5 или 10 кадъра в секунда. (Когато автомобилът е паркиран камерата записва постоянно с малко кадри и без звук.);
  • 3. Запис с нисък битрейт (Записват се файлове с около 4 мегабита със звук когато се засече обект в зрителното поле).

Видеорегистратор VIOFO A139Видеорегистратор VIOFO A139Видеорегистратор VIOFO A139Видеорегистратор VIOFO A139Видеорегистратор VIOFO A139Видеорегистратор VIOFO A139Видеорегистратор VIOFO A139Видеорегистратор VIOFO A139Видеорегистратор VIOFO A139Видеорегистратор VIOFO A139Видеорегистратор VIOFO A139Видеорегистратор VIOFO A139Видеорегистратор VIOFO A139Видеорегистратор VIOFO A139Видеорегистратор VIOFO A139Видеорегистратор VIOFO A139Видеорегистратор VIOFO A139Видеорегистратор VIOFO A139

Отзиви (0)

Ревюта

Все още няма ревюта, искате ли добавите ваше?

Напишете първото ревю “Видеорегистратор VIOFO A139”

*

Може би ще харесате…

Мобилна версия: Включена
tbi bank loading
моля изчакайте