Зареждам... Зареждането зависи от Вашата интернет връзка!

Обадете ни се : +359 895 922 422
Количка - 0.00 лв.

Няма продукти в количката.

VIOFO A129 Pro Duo – нов видеорегистратор с 4K резолюция

Съвсем наскоро VIOFO представи официално най-новата разновидност на модела А129 – А129 Pro Duo видеорегистратор с 4K резолюция. Камерата е топ предложението сред моделите им. Представлява двуканална система с предна Ultra HD 4K и задна Full HD 1080p, които записват напред и назад. Моделът запазва всички хубави функции от A129 и други предишни модели и подобрява съществено качеството на видеозаписа и скоростите при прехвърляне на файлове чрез VIOFO приложението.

Ultra HD 4K видеорегистратор

Предната камера на A129 Pro записва в Ultra HD 4K резолюция (3840 х 2160 пиксела), като постига по-добро качество на видеото с достатъчно острота, за да е възможно четенето разпознаването на регистрационни табели и други детайли, които останалите камери не могат да покажат. Новата разновидност на A129 използва по-добър Sony Exmor R сензор и има 130 градуса зрителен ъгъл.
видеорегистратор с 4K резолюция

По-бърз трансфер чрез Wi-Fi

Както останалите камери от серия A129, така и Pro Duo използва 2.4 GHz и 5 Ghz двубандов Wi-Fi.
Чрез Wi-Fi връзката с приложението вие можете да предавате видео от камерите до телефона си и да извършите настройките на камерите чрез приложението, вместо от менюто на камерата. Чрез вградения Wi-Fi свалянето на заснети клипове от камерата вече е много по-лесно и можете да го направите когато е нужно, а не когато имате достъп до компютър.
Скоростта на прехвърляне може да достигне до 8 МБ/с при 5 гигахерцов режим.

видеорегистратор с 4K резолюция

Буферен паркинг режим

А129 Pro поддържа три вида паркинг режим. Един от тях е буферен режим – това означава, че камерата може да записва движения, които предизвикват запис 15 секунди преди и 30 секунди след събитието. Тази функция може да помогне на собствениците да заснемат по-пълни записи при паркинг.
Бележка: с комплекта за хардуерно свързване камерата автоматично преминава към паркинг режим.

Компактен дизайн

А129 Pro остава компактна камера с фин дизайн. Достатъчно малка е, за да се скрие красиво зад огледалото за обратно виждане. Закрепва се на стъклото чрез малка 3М лепенка.

видеорегистратор с 4K резолюция

Високотемпературна защита

Както всеки видеорегистратор с 4K резолюция на пазара, А129 Pro използва авангардна технология за разсейване на топлината. Няма нужда да се тревожите, че устройството ще прегрее и автоматично ще се изключи, за да запази температурата на чиповете до определени градуси.

видеорегистратор с 4K резолюция

Допълнителни аксесоари

Камерата има някои характеристики, които срещаме сред високия клас устройства като H.265 кодек, поддръжка на 256 GB карти памет, опционален поляризиращ CPL филтър или Bluetooth дистанционно управление.
GPS приемникът е аксесоар, който ние препоръчваме. С негова помощ можете да запишете всички данни от вашето пътуване. Той може да запише вашата скорост и маршрут. С подходящ софтуер можете да изобразите данните при преглед на клиповете. Освен това сверява автоматично часовника на камерата, за да може файловете да са коректно обработени.
Поляризиращият филтър намалява отраженията и отблясъците от челното стъкло и пътната настилка и така подобрява качеството на картината.
Чрез Bluetooth дистанционното управление, водачът може да заключва файлове срещу изтриване, без да отмества поглед от пътя. Просто монтирайте дистанционното на подходящо място на арматурното табло.

Напишете коментар

Мобилна версия: Включена