Зареждам... Зареждането зависи от Вашата интернет връзка!

Обадете ни се : +359 895 922 422
Количка - 0.00 лв.

Няма продукти в количката.

Hardware kit захранване VIOFO за видеорегистратор

Разпродажба! Hardware kit захранване VIOFO за видеорегистратор  

Hardware kit захранване VIOFO за видеорегистратор

36.00 лв. 29.00 лв.
Наличност: Налично

Най-новия hardware kit от VIOFO с 3 проводника

• Достъпно решение при употреба на паркинг режим
• Най-новият модел – с 3 проводника и засичане на „контакт“
• Възможност за настройка на напрежението на изключване
• Автоматична смяна на режимите
• Съвместим с 12V и 24V инсталации
• Лесен монтаж


Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 1.08 лв.

Описание

Описание на продукта

Hardware kit захранване VIOFO за видеорегистратор (комплект за хардуерно свързване или захранване за видеорегистратор) представлява най-новото решение от VIOFO за всички, които искат да се възползват от пълния потенциал на своя видеорегистратор.

Този захранващ модул е специално проектиран за VIOFO A129 Duo, но може да се свърже и към други видеорегистратори. Най-важната новост е, че вече устройството е с 3 проводника, с което е добавена възможността за засичане на „Контакт“ (ACC). Това осигурява на комплекта напълно автоматична смяна на режимите при кормуване и паркиране. Освен това, производителят е направил работата на устройството по-надеждна, а измерването на напрежението по-прецизно.

Hardware kit захранване VIOFO за видеорегистратор се свързва към електрическата инсталация на автомобила и осигурява постоянно захранване на камерата. По този начин тя може да снима дори и при изключен двигател. Постоянното захранване на камерата крие риск от изтощаване на акумулатора на колата. За да се избегне прекомерното изтощаване и евентуално трудно стартиране на мотора, инженерите са предвидили възможност за настройване на „критична“ стойност на напрежението. Когато акумулаторът се изтощи и достигне тази стойност, захранването към камерата ще се прекъсне. Настройката на напрежението за изключване е лесна – чрез специален превключвател всеки път можете да изберете подходящата стойност според ситуацията.

Корпусът на устройството е малък и незабележим. Дължината на кабела е 4 метра. Монтажът не представлява трудност за всеки сръчен електротехник, но все пак е добре да се извърши от обучен и опитен специалист. Чрез това устройство може да се възползвате от пълните възможности за паркинг режим на вашата камера.

Внимание: За да работи функцията за засичане на „Контакт“ (ACC) и автоматичната смяна на режимите, кабелът трябва да се свърже с USB входа на камерата, а не с този на GPS държача.

Съвместимост: VIOFO A129 Duo, A129 Duo IR, A129 Plus Duo, A129 Pro Duo. Също така може да работи и с A119/A119S/A119 PRO/A119 V3, но функцията за „контакт“ няма да е активна.

Hardware kit захранване VIOFO за видеорегистратор Hardware kit захранване VIOFO за видеорегистратор Hardware kit захранване VIOFO за видеорегистратор Hardware kit захранване VIOFO за видеорегистратор Hardware kit захранване VIOFO за видеорегистратор

Отзиви (0)

Ревюта

Все още няма ревюта, искате ли добавите ваше?

Напишете първото ревю “Hardware kit захранване VIOFO за видеорегистратор”

*

Мобилна версия: Включена
tbi bank loading
моля изчакайте