Зареждам... Зареждането зависи от Вашата интернет връзка!

Обадете ни се : +359 895 922 422
Количка - 0.00 лв.

Няма продукти в количката.

Поляризиращ филтър (CPL) VIOFO за видеорегистратор

Ново! Поляризиращ филтър (CPL) VIOFO за видеорегистратор  

Поляризиращ филтър (CPL) VIOFO за видеорегистратор

29.00 лв.
Наличност: Изчерпан

Поляризиращ филтър от VIOFO

• По-малко отблясъци и отражения
• По-наситени цветове
• Отлично качество на достъпна цена
• Специално проектиран за VIOFO A129
• Съвместим и със задната камера на A129
• Надеждно фиксиране върху обектива на камератаКатегория: . Етикети: , .
Описание

Описание на продукта

Този поляризиращ филтър (CPL) VIOFO за видеорегистратор се използва, за да се намалят отражения и блестене от стъклото и пътната настилка. Без такъв филтър качеството на картината би се влошило. Действието му е същото, както при поляризираните стъкла на слънчевите очила. Ползата от употребата на CPL филтър се вижда най-вече при шофиране срещу слънцето или друг светлинен източник. Обикновено в такава ситуация, ако няма филтър картината ще се потъмни, поради което може детайлите (като регистрационен номер например) да станат трудно различими. При шофиране в тъмната част на денонощието с насрещно движение и фарове, филтърът също ще демонстрира предимствата си.

Практиката показва, че след като монтират поляризиращ филтър, някои хора настройват компенсацията на експозицията в плюс, за да избегнат лекото потъмняване на картината. Това не е задължително и зависи най-вече от индивидуалните предпочитания.
Поляризиращ филтър (CPL) VIOFO за видеорегистратор е специално проектиран за видеорегистратори VIOFO, но е възможно да се монтира и на други камери за коли с подобен дизайн и обектив. Формата е специално адаптирана за видеорегистратор VIOFO A129 Duo и може да се монтира както на предната, така и на задната камера.
Освен че намалява отблясъците филтърът може да направи цветовете по-наситени и топли.

Съвместимост: A118C2 / A119 /A119S / A119 V3 / A129 Duo (предна и задна камера) / A129 Duo Infrared / A129 Pro Duo / A129 Plus Duo

Отзиви (0)

Ревюта

Все още няма ревюта, искате ли добавите ваше?

Напишете първото ревю “Поляризиращ филтър (CPL) VIOFO за видеорегистратор”

*

Мобилна версия: Включена