Зареждам... Зареждането зависи от Вашата интернет връзка!

Обадете ни се : +359 895 922 422
Количка - 0.00 лв.

Няма продукти в количката.

HK4 Hardwire Kit захранване за видеорегистратор с USB тип C

Ново! HK4 Hardwire Kit захранване за видеорегистратор с USB тип C  

HK4 Hardwire Kit захранване за видеорегистратор с USB тип C

29.00 лв.
Наличност: Налични са само 2

HK4 Hardwire Kit захранване с USB тип C

• Комплект подходящ за най-новите модели камери с USB тип C
• 4 степени за настройка на напрежението за изключване
• Съвместим с 12V и 24V инсталации
• Предпазва автомобилния акумулатор от прекомерно изтощаване
• Лесен монтаж


Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 1.08 лв.

Код: 6972147071790. Категория: .
Описание

Описание на продукта

HK4 Hardwire Kit захранване за видеорегистратор с USB тип C

HK4 Hardwire kit захранване за видеорегистратор с USB тип C (комплект за хардуерно свързване или захранване за видеорегистратор) представлява надеждно решение от VIOFO за всички, които искат да се възползват от пълния потенциал на своя видеорегистратор и да записват видеоклипове когато автомобилът им е паркиран.

Букса USB type C за най-новите модели видеорегистратори

Този захранващ модул е специално проектиран за моделите T130, A119 Mini, A229 на VIOFO, но може да се свърже и към други видеорегистратори. Най-важната новост е, че устройството е с букса USB тип C (USB Type C). Това му позволява да се свърже към най-новите модели видеорегистратори на пазара. Освен това, то може да засече когато колата ви е на „контакт“ и кога не. Това осигурява на комплекта напълно автоматична смяна на режимите при кормуване и паркирано състояние.

Принцип на работа

HK4 Hardwire Kit захранване за видеорегистратор с USB тип C се свързва към електрическата инсталация на автомобила и осигурява постоянно захранване на камерата. По този начин тя може да снима дори и при изключен двигател. Постоянното захранване на камерата крие риск от изтощаване на акумулатора на колата. За да се избегне прекомерното изтощаване и евентуално трудно стартиране на двигателя, инженерите са предвидили възможност за настройване на „критична“ стойност на напрежението. Когато акумулаторът се изтощи и достигне тази стойност, захранването към камерата ще се прекъсне. Настройката на напрежението за изключване е лесна – чрез специален превключвател всеки път можете да изберете подходящата стойност според ситуацията.

Заключителни детайли

Корпусът на устройството е малък и незабележим. Дължината на кабела е 4 метра. Монтажът не представлява трудност, но все пак е добре да се извърши от обучен и опитен специалист. Чрез това устройство може да се възползвате от пълните възможности за паркинг режим на вашата камера.

Внимание: Този комплект не е съвместим с моделите на VIOFO, които са оборудвани с mini USB порт. Ако не сте сигурни, дали този комплект е подходящ за вашата камера, моля свържете се с нас за консултация.

Съвместимост: HK4 Hardwire Kit захранване за видеорегистратор с USB тип C е съвместим с моделите T130, A119 Mini, A229.

Отзиви (0)

Ревюта

Все още няма ревюта, искате ли добавите ваше?

Напишете първото ревю “HK4 Hardwire Kit захранване за видеорегистратор с USB тип C”

*

Мобилна версия: Включена
tbi bank loading
моля изчакайте