Зареждам... Зареждането зависи от Вашата интернет връзка!

Обадете ни се : +359 895 922 422
Количка - 0.00 лв.

Няма продукти в количката.

Видеорегистратор Viofo A229 Duo

Ново! Видеорегистратор Viofo A229 Duo  

Видеорегистратор Viofo A229 Duo

519.00 лв.
Наличност: Изчерпан

За пръв път при Viofo – 2K+2K резолюция!

•Реална резолюция от 2560 x 1440 пиксела с 30 к/с при двете камери
•Матрица Sony IMX335 в двете камери
•Работи с кондензатори, не с батерия
•Гласови известия на различни езици
•Двубандов Wi-Fi модул – 2.4GHz и 5GHz
•Обектив със 7 стъклени лещи и бленда f/1.6 отпред и f/1.8 отзад
•140 градуса зрителен ъгъл отпред, 160 градуса отзад
•2,4-инчов HD екран
•Вграден GPS приемник
•Паркинг режим с буферна памет
•Тънък коаксиален кабел
•USB тип C
•Поддържа карта памет до 256 GB
•Възможност за външен микрофонОписание

Описание на продукта

Видеорегистратор Viofo A229 Duo

Видеорегистратор VIOFO A229 Duo е първата камера за кола от VIOFO, която се състои от две отделни камери с 2K резолюция и за двете. Пълният комплект се състои от предна камера, задна камера и GPS приемник.

Нов модел за 2022 година

Този видеорегистратор Viofo A229 Duo бе представен през лятото на 2022 година и чрез него китайците се противопоставят на тенденцията сред другите производители да не предлагат задна камера с достатъчно добри характеристики. При A229 Duo откриваме две еднакви матрици Sony STARVIS, благодарение на които и двете камери снимат с 2560 на 1440 пиксела с 30 кадъра в секунда.
Друга новост са гласовите известия, които познаваме от модела A139. Те осигуряват повече сигурност за потребителя и елиминират възможността да не забележите важно събитие свързано с работата на камерите.

Хардуер на високо ниво с резолюция 2K+2K

Въпреки че VIOFO не е премиум производител, инженерите на компанията са подбрали хардуера така, че да осигури качество на картината над средното за този сегмент. Това е възможно благодарение на обективите със 7 стъклени лещи и фотосензори от Sony. Така предната камера и задната камера заснемат обстановката пред вас и обстановката зад вас с 2K QHD резолюция. Контрастът може да бъде допълнително подобрен от функцията WDR (Wide dynamic range – „Широк динамичен обхват“), а картината през нощта осветлена от Super night vision („Подобрено нощно виждане“).
Предната камера е оборудвана и с вече задължителните G-сензор и GPS приемник. Последният е в вграден в държача.

По-голям екран за по-лесна работа с камерата

При повечето модели досега, Viofo използваха 2-инчов екран, A229 обаче, има 2.4-инчов екран, който улеснява ежедневната работа с камерата и прегледа на клиповете.
Под екрана откриваме светодиодните индикатори, като те вече са с два повече. Добавени са „PWR“ и „GPS“, които светят с различен цвят, за да помогнат на шофьора лесно да възприеме състоянието на камерата и функциите.

Нов тънък 2,8 мм коаксиален кабел

Новият тънък коаксиален кабел за задната камера е с миниатюрен конектор и е по-лесен за скриване и монтаж. Освен това предлага по-ниско електромагнитно смущение в сравнение с традиционните кабели.

Двулентов Wi-Fi – 5GHz и 2,4 GHz

Wi-Fi се наложи като най-удобния начин за преглед и прехвърляне на записани кадри чрез мобилното приложение VIOFO. Чрез него можете да извършите и настройка на камерата, както и да споделите клипове.
Видеорегистратор Viofo A229 Duo е снабден с подобрен 5GHz Wi-Fi модул, който предлага скорост на трансфер до 8MB/s. Това е най-бързият Wi-Fi трансфер на данни досега. Тази скорост обещава плавен преглед на клиповете, бързо изтегляне и съвместимост с по-новите смартфони на пазара.

Добър паркинг режим за охрана на вашата собственост

Този модел предлага три режима на паркинг наблюдение. В менюто ще откриете възможности за:

  • 1. Паркинг режим с буфер (Когато се засече движещ се обект, видео се записва за 15 секунди преди събитието и до 30 секунди след събитието.);
  • 2.Time-lapse запис с 1, 2, 3, 5 или 10 кадъра в секунда. (Когато автомобилът е паркиран камерата записва постоянно с малко кадри и без звук.);
  • 3. Запис с нисък битрейт (Записват се файлове с около 4 мегабита със звук когато се засече обект в зрителното поле).

Статични стикери за стъкло

Този стикер е създаден с идеята да се използва в автомобили, при които често се демонтира камерата от стъклото, например коли под наем, споделени автомобили и автопаркове. Той представлява прозрачно фолио, което се залепва към стъклото чрез статично електричество с цел да бъде бюджетна алтернатива на вакуумна стойка. Стикерът действа като преграда между лепенката 3M и стъклото, и по този начин се избягват лепкави остатъци когато демонтирате камерата от стъклото.

Интелигентни гласови известия

Видеорегистратор Viofo A229 Duo поддържа множество говорими езици, за да ви информира ясно и бързо за промени в настройките или грешки в картата с памет, което ви позволява да сте напълно информирани за работата на камерата, без да отмествате вниманието си от пътната обстановка.

Видеорегистратор VIOFO A229 DuoВидеорегистратор VIOFO A229 DuoВидеорегистратор VIOFO A229 DuoВидеорегистратор VIOFO A229 DuoВидеорегистратор VIOFO A229 DuoВидеорегистратор VIOFO A229 DuoВидеорегистратор VIOFO A229 DuoВидеорегистратор Viofo A229 DuoВидеорегистратор VIOFO A229 DuoВидеорегистратор VIOFO A229 DuoВидеорегистратор VIOFO A229 DuoВидеорегистратор VIOFO A229 DuoВидеорегистратор VIOFO A229 DuoВидеорегистратор VIOFO A229 Duo

Отзиви (0)

Ревюта

Все още няма ревюта, искате ли добавите ваше?

Напишете първото ревю “Видеорегистратор Viofo A229 Duo”

*

Мобилна версия: Включена
tbi bank loading
моля изчакайте